Blog » Manifesta recomana

Twitter en una setmana

divendres 20 gener 2012  |   |  0 comentaris

Durant l’any 2011 han aparegut multitud de publicacions relacionades amb Facebook, Twitter, LinkedIn i literatura diversa tractant l’especialització en social media. Segurament i degut a la moda que pateix el sector, moltes d’aquestes publicacions han gaudit d’un èxit merescut en molts casos i no gaire en d’altres. Però no ha sigut fins a finals d’any que s’ha publicat el primer llibre d’en Francesc Grau, “Twitter en una setmana” i hem pogut gaudir d’una publicació molt  recomanable.

El llibre va adreçat a gent que s’inicia o que hi porta pocs temps, a usuaris més avançats que volen aprofundir una mica més en el seu perfil personal o corporatiu i a empreses que es plantegen l’entrada en aquest món.

Twitter En una semana (Gestión 2000, Grupo Planeta)

Categories: Manifesta recomana  |  Etiquetes: ,

Deixa un comentari