A Manifesta aportem criteri en comunicació.
El nostre objectiu primordial és el de proporcionar un servei acurat d’assessorament i d’execució d’assumptes vinculats a la comunicació empresarial i institucional.

Els consultors de Manifesta sabem què és important i què és accessori a l’hora de gestionar la reputació i la imatge d’una organització. Els nostres clients ens ho han ensenyat.

A Manifesta ens esforcem per aportar rigor i professionalitat al sector de les relacions públiques i la comunicació corporativa.

Per últim, a l’hora de comunicar, ens sentim molt identificats amb l’esperit de la frase de l’arquitecte alemany Mies van der Rohe: "Menys és més".

Mateu Llinàs i Audet

Director general i soci fundador

Llicenciat en Dret. Tècnic superior en RP (UB).
Direcció de Màrqueting (ESADE).

Al 2004 vaig iniciar el projecte Manifesta Comunicació Corporativa i...fins avui. Amb anterioritat, vaig ser director general de Weber Shandwick a Barcelona (1995-2001) i consultor a Hill & Knowlton (1993-1995), agències internacionals líders del sector de les RRPP. Durant aquest anys he assessorat a quasi un centenar d’empreses multinacionals, PIMES i institucions publiques i privades. Vaig començar la meva trajectòria en el món de la comunicació com a cap de comunicació de la ONG internacional Medicus Mundi a Barcelona (1989-1992), on amb molt poc varem haver de fer molt.

He estat durant molts anys professor de Comunicació Corporativa i Gestió de Crisis al MBA de Les Heures (Universitat de Barcelona) i a l’Escola d’Administració d’Empreses (EAE) i professor visitant a l’Escola Superior de Relacions Públiques (UB) i a la Universitat Ramon Llull (URL).

Els meus vicis confessables, el col·leccionisme de publicitat antiga i el Club Natació Barcelona. Em preocupen extraordinàriament el canvi climàtic i la demagògia. Agraeixo el rigor i la serietat.

Membre del Cercle d'Economia, DIRCOM i del Col·legi de Publicitaris i RRPP de Catalunya.

mllinas@manifestacom.com

linkedin

Frederic Duat i Lllorens

Consultor senior i soci

Llicenciat en Dret (UAB).
Màster en Comerç i Legislació Internacional (ICAB).
Màster en comunicació Corporativa i Tecnologies Digitals (UPF).

Abans d’embarcar-me a bord de Manifesta, vaig estar treballant gairebé deu anys a l’agència multinacional Hill & Knowlton (HK Strategies) i a DetD Comunicació (ara Bottini Comunicació). Aquesta trajectòria em van donar l’oportunitat de treballar en projectes per a grans corporacions, empreses i organitzacions de referència. Però vaig descobrir la vocació i la força de la comunicació en el meu primer projecte empresarial, anomenat “Ciudadano Can”, a la Barcelona post-olímpica, on l’únic que va funcionar realment va ser... la comunicació.

Per experiència, crec en el plantejament anglosaxó què emprendre és la millor universitat, al marge de l’èxit. No cal parlar tant i s’ha de fer més. Per això el meu súper heroi preferit és l’Autònom@.

Sóc pallarès de naixement, criança i vocació i alhora adoro la vida de ciutat. La música i els viatges són la meva vitamina per a l’ànima. M’agradaria tenir més temps per llegir la immensa quantitat de llibres pendents...Demà m’hi poso.

fduat@manifestacom.com

linkedin